Looking for Booking l Onderdeel van Bencom Group

Resume

Account: LookingforBooking.com
Opdrachtgevers: Ben Woldring en Gerlof Bos

SynerMediaGroep

Concept: Jeroen Koekoek
Regie: Tom Olijve
Audio visuele productie: Arthur van Zanten
Vormgeving: Marvin Reingoud
Internet: Niek Oost, Merel van der Wees

Titel concept

Lig niet te Slapen.nl

Opdrachtgever

Lookingforbooking.com, een onderneming van de Bencom Group, is een onafhankelijke en objectieve vergelijkingssite voor het vergelijken van alle 2.320 hotels in Nederland en al meer dan 31.000 in het buitenland.

Het resultaat

De campagne is op dit moment in volle gang.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over hoe de campagne is ontwikkeld? Neem dan contact op met Tom Olijve.

De opdracht

Nationale campagne voor aantrekken van zelfstandige hoteliers van de onafhankelijke vergelijkingssite van Lookingforbooking.com

Campagne bestaande uit een kussensloop met de opdruk van de actiematige domeinnaam www.lignietteslapen.nl. De doelgroep wordt aangezet tot actie door middel van de bijzondere verschijningsvorm en de domeinnaam die inspeelt op de core-business en refereert naar de gesteldheid van de ontvanger. De boodschap suggereert, op een leuke manier, dat de ontvanger ligt te slapen. Wanneer de doelgroep de actiematige website bezoekt ziet men een filmpje met Ben Woldring en Gerlof Bos die in het kort de actie uitleggen. Daarbij kan men direct het aanmeldformulier downloaden. Bovendien wordt hierbij in het kort worden weergegeven wat de vermelding inhoudt en wat de kosten zijn.

logologo